5 unieke locaties

in Costa Blanca & cálida

Wanneer je een woning aankoopt in Spanje, is de locatie één van de belangrijkste criteria. Je wilt immers graag ergens wonen waar je omringd bent door de dingen waar je het meeste van houdt. Voor sommigen is dat de zee en het strand of een leuke stadje met veel winkels en terrasjes in de buurt, voor anderen betekent dat net veel rust en groen.

Hoewel wij bij de selectie van ons aanbod steeds zoeken naar woningen die op een steenworp afstand liggen van de verschillende faciliteiten, zijn er enkele projecten die er qua locatie extra uitspringen!

1 | LO PAGAN

Van een locatie gesproken! Hier kan je wagen gedurende het hele verblijf in de ondergrondse garage blijven. Deze residentie is namelijk gelegen op de promenade van Lo Pagan. Hier vind je bakkers, restaurantjes, bars en winkels allemaal op wandelafstand en vanuit je jacuzzi geniet je van het zeezicht en uitzicht op de gezellige jachthaven. Ook de natuurlijke modderbaden en zoutmeren van Lo Pagan liggen vlakbij. 

 

Enthousiast? Hier wonen kan vanaf 245 950€.

2 | LAS COLINAS

Ben je een golfliefhebber? Of gewoon fan van rust en veel groen? Dan is Las Colinas Golf & Country Club misschien wel dé locatie voor jou. Het natuurlijke heuvelachtige landschap van dit zeer exclusieve golfresort leidt tot adembenemende uitzichten over de golfbaan, het natuurreservaat en de zee. Gezien de lage bebouwingsgraad geniet je hier van alle privacy.

De prachtige uitzichten en vele faciliteiten op het domein komen natuurlijk met een prijskaartje (je vindt er dan ook verschillende exclusieve villa’s), maar je vindt er ook al appartementen om van al dat moois te genieten vanaf 246 000€.

3 | Benitachell

De naam zegt het zelf: hier word je wakker met een oneindig uitzicht op de Middellandse Zee. Niet alleen vanop je eigen ruime terras, ook vanuit de fitness en vanuit de infinity pool kan je genieten van een spectaculair zeezicht.

Cumbre del Sol, de heuvel waarop deze residentie gelegen is, is een unieke enclave aan de Costa Blanca. Je vindt er tennisbanen, restaurants, bars, een supermarkt en je kijkt er uit over de verschillende prachtige baaien. Gezien de ligging tussen de 2 badplaatsen Moraira en Javea, is hier altijd wat te beleven.

Deze exclusieve appartementen zijn beschikbaar vanaf 513 000€.

4 | LA MANGA

Een oneindig zeezicht kan ook voor een lager budget! Deze appartementen in La Manga liggen meteen aan zee en aan de gezellige haven. Aan de ene kant kijk je uit over de Middellandse Zee, aan de andere kant zie je Mar Menor, een binnenzee die erg geliefd is bij watersporters.

La Manga is niet voor niets de vakantiebestemming van vele Spanjaarden: je geniet er van het milde klimaat (zowel in de zomer als in de winter), het kalme water en heerlijke fietstochtjes met prachtig zeezicht.

Elke dag wakker worden met zeezicht kan hier al vanaf 95 000€!

5 | MAZZARóN

Locals noemen Mazarrón niet voor niets de verborgen parel van Murcia: de rijke verscheidenheid van het landschap en de natuur rond Mazarrón maken het zeer aangenaam om er te wonen.

Lange zandstranden, een bedrijvige jachthaven met veel visrestaurants en een gezellig historisch centrum, het ligt allemaal op wandelafstand van deze gezellige townhouses met eerstelijn zeezicht!

Op deze toplocatie wonen kan vanaf 240 000€.

Gerelateerde berichten

Verhuren in Communidad Murcia?

Wil je investeren in Spaans vastgoed? Wil je je Spaanse eigendol verhuren? Dan zijn er een aantal zaken waar je zeker moet op letten! Meer weten?

De vrijstelling van Spaanse huurinkomsten met ‘progressievoorbehoud’. Wat is dat?

Waar worden je Spaanse huurinkomsten nu belast? En moet je deze nu zowel in België als in Spanje aangeven. We leggen het even uit. Meer weten?

Hoe financier ik mijn Spaanse (vakantie)woning?

De weg naar je eigen kleine paradijs aan de Spaanse kust start altijd met een goede voorbereiding. Een belangrijk deel van die voorbereiding bestaat in de financiering van je Spaanse vakantiewoning. We overlopen de mogelijkheden! Meer weten?

Zullen we samenwerken?