Profiteer van de toegevoegde waarde met luxe vakantieverhuur

Maximale ROI met luxe verhuur

Heeft u in het verleden onroerend goed in Spanje gekocht? Of heeft u interesse om te kopen? Momenteel groeit de behoefte aan winterverblijven flink, als huiseigenaar in Spanje kunt u nu nog beter profiteren van vakantieverhuur gedurende het hele jaar.

Maximale ROI met luxe verhuur

Samen met KUMA Holiday Spaces als strategische verhuurpartner zijn wij begonnen met een duurzame verhuurstrategie gericht op het luxe segment. Zo vangen wij de groeiende vraag op van huurders in Spanje, ook in de winter. Denk aan golf fanatiekelingen en andere overwinteraars die graag verblijven in uw woning. Met ons netwerk van huurders kunt u gedurende het hele jaar zorgeloos genieten van uw investering terwijl u profiteert van maximale verhuurinkomsten binnen alle seizoenen.

Strategisch partnerschap Linea & KUMA Holiday Spaces

Dit partnerschap is ontstaan om huiseigenaren in Spanje volledig te ontzorgen binnen vastgoedbeheer en de kans te bieden op een gunstige return on investment. Bovendien groeit de vraag naar huuraccomodaties binnen het luxe segment, toeristen zoeken unieke locaties om te verblijven. Unieke locaties, maar ook unieke ervaringen.

Profiteer van toegevoegde waarde

Dankzij de groeiende vraag bestaat er binnen uw (toekomstige) vakantiewoning veel waarde potentie. Daarom hebben wij een programma ontwikkeld van aanvullende diensten voor huurders. Zo verzorgen wij naast verhuur ook activiteiten zoals golf-arrangementen, wellness behandelingen, spa-activiteiten en wijnproeverijen. Wij hebben zorgvuldig de beste lokale partners van Murcia geselecteerd. Met dit programma delen we 50 procent van onze commissiewinst met u als verhuurder.

Ontvang nu vrijblijvend een 360 graden analyse

  • Past uw woning ook binnen luxe verhuur?
  • Hoe kunt u uw woning aantrekkelijk maken voor luxe verhuur?
  • Welk nachttarief kunt u per seizoen vragen?
  • Wat kunt u aan inkomsten verwachten op jaarbasis?

Gratis strategie bespreking

Benieuwd naar de verhuurmogelijkheden van uw Spaanse woning aan de Costa Blanca of Costa Calida? Wij nodigen u uit voor een kosteloze strategie bespreking waarin alle mogelijkheden worden uitgelicht. Plan hier eenvoudig een online bespreking in. Na afloop ontvangt u een 360 graden analyse van uw verhuurmogelijkheden.

Neem contact op

U kunt ook mailen naar Hanne Wassink via hanne@kumaholidayspaces.com voor meer informatie of kijk op www.kumaholidayspaces.com.

De recensies? Die zijn lovend!