Onze projecten

om bij weg te dromen

Sorteer
  • Prijs
  • Slaapkamers
  • Datum toegevoegd
Grid
List

Mimosa villa's op Las Colinas Golf

Las Colinas

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
1Parking(s)
6Picture(s)
1,259
Het idee achter de Mimosa villa's op Las Colinas Golf is om een ​​villa te creëren waar je alles op één niveau hebt. Maar ook om optimaal te profiteren van de uitzonderlijke locatie, de uren zon en licht in dit gebied. Bij het betreden van het perceel ziet u de villa en terrassen aan uw linkerhand.
1.120.000€

Villa Jazmines in Cumbre del Sol

Cumbre del Sol

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
6Picture(s)
745
Jazmines is een luxe nieuwbouwproject op een van de meest exclusieve plaatsen van de Costa Blanca met spectaculair uitzicht op zee en op de mediterraanse skyline. De stijl van de villa is naar eigen smaak te bepalen, samen met de architect.
1.195.000€

Adelfa villa's te koop op Las Colinas Golf

Las Colinas

5Bedroom(s)
4Bathroom(s)
1Parking(s)
53Picture(s)
1,529
Adelfa 15 op Las Colinas Golf & Country Club is een van de best gelegen villa's van het hele domein. Als u de villa binnenkomt zal u direct worden aangetrokken door de enorme ramen naar het terras met een prachtig uitzicht. Bij de ingang heeft u aan uw linkerkant 2 slaapkamers, 1 studeerkamer, 2 badkamers, een gastentoilet en een wasruimte.
1.275.000€

Villa Signature Madroño 41 op Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas

4Bedroom(s)
3Bathroom(s)
15Picture(s)
2,200
Deze uitzonderlijke villa biedt een opmerkelijk uniek ontwerp. Ze ligt tegen een heuvel waardoor verschillende niveaus kunnen worden gecreëerd en het huis in zijn natuurlijke omgeving kan worden ingepast. Deze elegante villa met vier verdiepingen beschikt over een open keuken, een eet- en woonkamer, een bijkeuken, een gastentoilet en een suite met een eigen badkamer op de begane grond.
2.075.000€
76 ResultatenAantal per pagina:

Zullen we samenwerken?