Hoe werkt het?

De eerste stap is een goede voorbereiding in België. Dat vinden wij cruciaal. Het is belangrijk om volledig geïnformeerd te zijn. Deze website bekijken of onze brochure doornemen is alvast een goed begin, maar spring zeker ook eens binnen op een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak. Daarbij geven wij een antwoord op alle vragen die je hebt en ook op deze waar je nog niet aan hebt gedacht!

Volledig geïnformeerd en voorbereid? Prima! Dan begint het leuke deel. Praten over hoe je droompand eruit ziet. Wij luisteren naar je wensen en maken een selectie van projecten die voldoen aan je eisen én aan de onze. Wij werken immers bewust niet samen met iedere bouwheer, maar enkel met diegene waar we 100% in vertrouwen. Zo eisen we onder meer ook dat de bouwheer een bankgarantie heeft. Dit is de garantie dat, mocht er iets misgaan tijdens het bouwen van de woning, de bank ervoor instaat dat de reeds verrichte betalingen teruggestort worden. 

Daarna begint het Spaanse avontuur echt! Want dan nemen we je mee op een persoonlijke bezichtingsreis van 2 of 3 dagen, afhankelijk van je agenda. Vastgoed moet je zien en voelen. De enige goede manier om te kopen is dan ook een bezichtiging van de panden én de streek. Wanneer je uiteindelijk beslist om via ons aan te kopen, is deze reis bovendien volledig gratis! Wij zorgen dan ook voor alles, van luchthavenvervoer tot overnachting.

 Je droompand gevonden? Dan begeleiden we je verder doorheen het aankoopproces. We gaan in Spanje met je mee naar de advocaat, notaris, de bank etc. en zorgen ervoor dat het volledige proces verloopt in een taal die je begrijpt! 

Heb je na de aankoop nog hulp nodig? Ook dan kan je op ons rekenen. Wij helpen je via ons uitgebreide netwerk ter plaatse steeds om bij de juiste personen terecht te komen. Voor wat dan ook! LINEA | Kopen in Spanje blijft je partner voor je Spaans vastgoed.