Onze projecten

om bij weg te dromen

Appartementen Hinojo op Las Colinas Golf

76 m² - Las Colinas

Vastgoed beschrijving

De Hinojo residentie ligt op een van de hoogste punten van Las Colinas en geniet van uitzichten over het groen en vanuit de hoogste appartementen ook over de zee.

De eerste fase van deze gemeenschap bestaat uit twee gebouwen met een totaal van 50 luxeappartementen, allemaal zuidgericht en met ruime terrassen. Alle appartementen hebben hun eigen parkeer- en opbergruimte, die rechtstreeks toegankelijk zijn met de lift vanaf de woning.

De residentie is 4 verdiepingen hoog, met verschillende modellen van appartementen met 2 en 3 slaapkamers, penthouses met grote solariums en benedenverdiepingen met ruime terrassen.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben tuinen, een privézwembad en specifieke toegang in elke fase alsook ontspanningsruimtes, omringd door palmbomen.

Las Colinas Golf & Country Club is makkelijk te bereiken vanuit de luchthavens van Alicante en Murcia-Corvera. Dit gerenommeerde golfdomein is niet enkel geliefd door golfers. Ontspannen in verschillende zwembaden, gaan sporten in de luxueuze fitness of op één van de tennisbanen: het wordt allemaal aangeboden op dit exclusieve resort!

Basis info
Vastgoed type : Appartement
Type : Te koop
Listing ID : 1089
Prijs : 246.000€
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Oppervlakte : 76 m²
Bouwjaar : 2020
Ligging
Land : ES
Gemeente : Las Colinas
Verdieping : 0
Longitude : W1° 11' 32.7''
Latitude : N37° 55' 43''
Appartement Te koop
  • Listing ID : 1089
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Oppervlakte : 76 m²
246.000€
Contacteer ons