Onze projecten

om bij weg te dromen

Adelfa villa's te koop op Las Colinas Golf

1,529 m² - Las Colinas

Vastgoed beschrijving

Adelfa 15 op Las Colinas Golf & Country Club is een van de best gelegen villa’s van het hele domein. Als u de villa binnenkomt zal u direct worden aangetrokken door de enorme ramen naar het terras met een prachtig uitzicht.

Bij de ingang heeft u aan uw linkerkant 2 slaapkamers, 1 studeerkamer, 2 badkamers, een gastentoilet en een wasruimte. De twee slaapkamers hebben beide een eigen badkamer en toegang tot het terras. Aan de rechterkant van de gang vindt u de master bedroom.

Daarnaast vindt u de open keuken, eetkamer en woonkamer. De enorme ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in de villa en geven u een prachtig uitzicht op het terras, de golfbaan en op de Middellandse Zee. De terrassen zijn ongeveer 140 m2 groot en zijn verdeeld in verschillende ruimtes. Hier vindt u een barbecueplek, een loungeruimte rond het enorme zwembad en een gedeelte dat grenst aan de woonkamer en de master bedroom met uitzicht op de golfbaan.

De villa heeft een eigen ondergrondse parkeergarage, van waar u direct toegang heeft tot de villa. De parkeerplaats zelf meet 65 m2 plus 12 m2 extra voor opslag.

Las Colinas biedt een aantal van de meest prestigieuze eigendommen aan de zuidkant van de Costa Blanca, een 18 holes wedstrijdgolfbaan, die in de afgelopen jaren verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de sportfaciliteiten en nog veel meer.

Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum La Zenia Boulevard.

Basis info
Vastgoed type : Villa
Type : Te koop
Listing ID : 1035
Prijs : 1.275.000€
Slaapkamers : 5
Badkamers : 4
Oppervlakte : 1,529 m²
Bouwjaar : 2019
Eigenschappen
Zwembad : Privézwembad
Keuken : Volledig ingericht
Zonneterras
Parking : 1
Ligging
Land : ES
Gemeente : Las Colinas
Verdieping : 0
Longitude : W1° 11' 33.3''
Latitude : N37° 55' 47.3''
Villa Te koop
  • Listing ID : 1035
  • Slaapkamers : 5
  • Badkamers : 4
  • Oppervlakte : 1,529 m²
1.275.000€
Contacteer ons

Zullen we samenwerken?