Onze projecten

om bij weg te dromen

Appartementen Montecala Gardens in Cumbre del Sol

177 m² - Cumbre del Sol

Vastgoed beschrijving

Appartementen met spetterende zichten. Gelegen in de hoogte, op een steenworp afstand van het strand Cala del Llebeig, de stadskern van Moraira en alle diensten van het Residential Resort Cumbre del Sol.

Deze appartementen bevinden zich in een natuurlijke enclave waar u van het mediterrane klimaat en de natuur kunt genieten, en waar u tevens gemakkelijke toegang hebt tot tal van diensten op het domein (tot zelfs een internationale school).

De appartementen zelf hebben een moderne stijl met natuurlijke details en beschikken over groene gebieden, tuinen en ruime terrassen. Alle appartementen bieden 2 slaapkamers en 2 badkamers, zijn uitgerust met airconditioning, vloerverwarming, warm water via het hybdride Ecodan-systeem met hoge energie-efficiëntie, technische verlichting, alarm en ventilatiesysteem.

U kan daarnaast ook genieten van een aantal gemeenschappelijke zones met o.m. zwembaden die omgeven worden door ruime terrassen om van de zon te genieten, speeltuinen, een social club, tuinen en parkeerruimtes.

Basis info
Vastgoed type : Appartement
Type : Te koop
Listing ID : 1041
Prijs : 290.000€
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Oppervlakte : 177 m²
Bouwjaar : 0
Ligging
Land : ES
Gemeente : Cumbre del Sol
Verdieping : 0
Longitude : E0° 9' 39.8''
Latitude : N38° 42' 25.6''
Appartement Te koop
  • Listing ID : 1041
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 2
  • Oppervlakte : 177 m²
  • Visits : 478 in 276 days
290.000€
Contacteer ons

Zullen we samenwerken?