Mandarino community

Las Colinas Golf & Country Club, Avenida de las Colinas, Dehesa De Campoamor, Alicante, Spain

Description

De appartementen van de Mandarino Community liggen op een bevoorrechte locatie met uitzicht op zee, in een van de hoogste gebieden in het hart van Las Colinas Golf & Country Club, ten zuiden van Alicante.

Het ontwerp, gehuld in de ziel van het mediterrane bos, is beïnvloed door een architectuur in Scandinavische stijl. Het landschap, geïntegreerd in de omgeving, zoekt het gevoel van thuis, exclusiviteit, elegantie en stijl. De gebruikte materialen en hun kleurenpalet dragen bij tot de integratie in de orografie en de natuurlijke omgeving.

Deze gemeenschap bestaat uit 19 appartementen verdeeld over twee blokken. De woningtypes variëren van spectaculaire en lichte penthouses met dubbelhoge plafonds, die een gevoel van openheid en transparantie creëren, tot comfortabele appartementen met 2 of 3 slaapkamers.

Alle woningen genieten van grote en diepe terrassen met schuiframen en uitzicht op de natuur. De keuken, ontworpen onder een open concept, is volledig uitgerust met geïntegreerde apparatuur. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en vloerverwarming in de badkamers. Bovendien hebben de penthouses een privé solarium met pre-installatie voor een jacuzzi en een pergola, de benedenverdiepingen daarentegen hebben programmeerbare irrigatie- en verlichtingssystemen voor de terrassen en een landschapsontwerp gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen en panden om een volledige integratie met de natuur te bereiken.

Een onderscheidend aspect van de appartementen met 3 slaapkamers in blok 1, op het zuidoosten en zuidwesten, is hun kleedkamer.

Bovendien onderscheidt de wijk Mandarino zich door zijn grote gemeenschappelijke tuinen met een kinderspeelplaats, een uitzichtpunt op het mediterrane bos en een overloopzwembad.

Tot slot beschikken alle woningen over speciale voorzieningen zoals het osmose-systeem in de keuken, video-intercom met wachtwoordtoegang en veiligheidsregistratie, domoticasysteem, gemeenschappelijke waterontharder en voorinstallatie van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Het project is ontwikkeld door de architectuurstudio ADORAS Atelier Architecture uit Alicante.

Properties

  • Communal swimming pool
  • Fitted bathrooms
  • Fitted kitchen
  • Garden