HOE MOET JE KOPEN IN SPANJE?

Met Immo Linea Spanje natuurlijk!

Immo Linea Spanje staat met Kopen in Spanje voor ervaring, een persoonlijke aanpak en een volledige juridische begeleiding in de zoektocht naar je Spaanse droompand. Met meer dan 20 jaar ervaring op de Spaanse markt in Costa Blanca,  Costa Calida en Costa de Almería kennen wij de markt op ons duimpje en bezorgden wij reeds talloze klanten hun Spaanse droom. Bovendien zorgen wij ervoor dat je volledig zorgeloos én volledig geïnformeerd je woning kan aankopen.

Kennismaken

Interesse om met ons samen te werken? Prima! We beginnen met elkaar (vrijblijvend) goed te leren kennen. Pas wanneer er een goede connectie is en wij wat meer zicht hebben op wat je wil en waarmee we je kunnen helpen, gaan we verder.

Voorbereiding in België

Wij blijven in België verankerd. Zo kunnen we onze klanten beter bijstaan in hun voorbereiding op de aankoop. We informeren je over de verschillende streken, het financieel en juridische luik en uiteraard over de projecten die voldoen aan jouw wensen.

Selectie van panden

Gebaseerd op de input die je ons geeft, maken wij een selectie van woningen. We houden daarbij rekening met de prijs/kwaliteit, maar selecteren ook sterk op de bouwheren. We bieden enkel projecten aan van bewezen betrouwbare, ervaren en solvabele bouwheren. Zo koop je steeds in vertrouwen.

Bezichtigingsreis

Eenmaal je er klaar voor bent, plannen we een persoonlijke bezichtingsreis. Zo kunnen we op een rustige manier de geselecteerde projecten én de streek aan je tonen. Onze trip duurt normaal drie dagen en is volledig gratis, indien je via ons aankoopt.

Onderhandelen

Je droompand gevonden? Geweldig! Wij onderhandelen voor jou met de bouwheer om tot een zo goed mogelijke deal te komen. Dankzij onze reputatie op de markt bekomen wij steeds de beste prijs. Goede deals voor onze klanten, betekenen voor de bouwheer immers meer bezichtigingen van onze klanten.

Aankoopbegeleiding

Ook de juridische kant wordt door ons afgehandeld. We begeleiden je bij de notaris en advocaat, maar desgewenst ook bij de bank, verzekeringsagent enz. Je kan op ons rekenen voor alle nodige administratie en we doen dat alles steeds in alle veiligheid in een taal die jij begrijpt!

Dienst na verkoop

Als trotse eigenaar van je Spaanse woning kan je nog steeds op ons rekenen. We helpen je verder indien je iemand nodig hebt voor sleutelbeheer, verhuur, zwembadonderhoud, … Of gewoon om TV-Vlaanderen te installeren.