Lo Crispin appartementen

Lo Crispin, Algorfa, Spanje

Omschrijving

Schitterende appartementen met 2 en 3 slaapkamers en buitengewoon ruime terrassen van wel 100 m2 waar u kunt genieten van bijna 300 dagen zon per jaar.

Alle appartementen hebben ook een eigen parkeerplaats, een gemeenschappelijk zwembad en zelfs een gemeenschappelijke multi-gebruiksruimte.

De appartementen Lo Crispín zijn gelegen in Algorfa, in het zuiden van Alicante. Een strategische locatie in de Vega Baja regio, dicht bij zowel de beste stranden en van de Costa Blanca, evenals de belangrijkste steden in de omgeving, dankzij de uitstekende verbinding met de Ap7 op slechts 5 minuten afstand van de appartementen.

Het belang van bouwen op een manier die het milieu respecteert en een minimale impact genereert.

Dit project benadrukt het belang van duurzaamheid in de bouw. De appartementen Lo Crispin bevinden zich op een perceel dat al ontwikkeld is, zodat er geen nieuwe milieu-impact is. Het project is gericht op de recuperatie van een bestaand commercieel gebouw en de verbouwing ervan tot luxe appartementen die volledig in de urbanisatie zijn geïntegreerd, waardoor zowel het landschap als de levenskwaliteit in het gebied worden verbeterd. Bovendien voorziet het project in 920 m2 commerciële units met grote terrassen, om het aanbod van diensten dat momenteel in de urbanisatie bestaat, te vervolledigen.

Eigenschappen

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken
  • Privéparking
  • Tuin