Valentino Golf III appartementen

Villamartín, Spanje

Omschrijving

Wegens het enorme succes van Valentino Golf I en II wordt een nieuwe fase van deze succesvolle woonwijk binnenkort opgestart. Valentino 3 is gelegen in de buurt van de twee meest bekende golfclubs in de omgeving en zeer dicht bij alle voorzieningen, winkelcentra, recreatie- en gezondheidscentra en op een steenworp afstand van het strand en 1 uur van de internationale luchthaven van Alicante.

De residentie heeft zeer gezellige appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers van ongeveer 72 vierkante meter. De indeling van de ruimtes is modern en naar huidige normen. Tevens heeft u een groot terras. De huizen zijn zeer goed georiënteerd waardoor u het hele jaar door geniet van licht en zon.

Zoals gebruikelijk hebben de gelijkvloers appartementen een eigen tuin. Het solarium is exclusief voor de appartementen gelegen op de bovenste verdieping en de toegang is direct vanuit uw privé terras.

De gemeenschappelijke ruimte heeft een groot zwembad en een jacuzzi, grote tuinen met een speeltuin en een fitnessruimte.

Eigenschappen

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken