Xeresa Del Monte appartementen

Xeresa, Spanje

Omschrijving

Dit fantastische resort, buitengewoon en uniek in alle opzichten, bevindt zich op slechts 4 km van de prachtige stranden van Gandía. Het is omringd door bergen en biedt totale privacy, wat ervoor zorgt dat elke hoek van het resort genot biedt aan de eigenaar.

Hier ontdekt u prachtige en ruime appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, voorzien van spectaculaire terrassen, een uitstekende oriëntatie en de hoogste bouwkwaliteitsnormen. De woningen zijn ontworpen zodat alle belangrijke kamers maximaal daglicht ontvangen. Het open concept en de keuken bevorderen een gezamenlijke leefomgeving in uw appartement. Alle appartementen zijn inclusief parkeerplaats en opslagruimte.

In het complex zijn ruimte, bergen, uitzicht en een natuurpark op unieke wijze samengevoegd in het architectonische ontwerp, wat resulteert in een unieke omgeving waar gezelligheid en de Mediterrane levensstijl centraal staan. De terrasconstructie, die zich harmonieus aanpast aan de natuurlijke omgeving, maakt dit resort echt bijzonder.

Het resort beschikt over aangelegde tuinen met groene gazons en inheemse bomen, drie zwembaden, een sociale club en andere elementen die uw ervaring in Xeresa onvergetelijk en prachtig zullen maken.

Het resort bevindt zich op de helling van het natuurpark van Monduver, omgeven door een natuurlijke omgeving waar u kunt genieten van adembenemende uitzichten. Vanaf hier kijkt u uit op de stranden van Gandía en Xeraco. Binnen een straal van 7,5 km van de stranden van Gandía is met name het strand van Ahuir het vermelden waard. Dit strand is bijna 2 kilometer lang en 70 meter breed, met gouden zand en duinen in de omgeving van de stad. Het is een afgelegen en beschermde plek, voorzien van reddings- en toezichtapparatuur, en het heeft de blauwe vlag-status, evenals gemakkelijke toegangspaden en parkeergelegenheid. Kortom, een prachtig strand van topklasse.

Wat de omgeving betreft, vindt u 3 grote golfresorts in de buurt: Oliva Nova, op slechts 34 minuten rijden; La Galiana, ook 34 minuten met de auto; en El Saler, op ongeveer 50 minuten rijden van het resort.

Xeresa del Monte ligt in de stad Xeresa, op 30 minuten van Valencia en 70 km van de luchthaven, vlakbij de snelweg AP7.

Eigenschappen

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Privéparking
  • Tuin