Bungalows Monte Orchello op Vistabella Golf

Vistabella Golf, Av. del Golf, Orihuela, Spanje

Omschrijving

In een kleinschalige residentie van slechts 20 woningen vindt u moderne woningen met verschillende opties. U kunt kiezen voor een gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en open keuken, met zowel aan de voor- als achterzijde een terras en tuin. Of u kunt opteren voor een appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een gezellige woonkamer met open keuken, een terras en een dakterras.

Deze prachtige woningen worden gebouwd in de urbanisatie Entre Naranjos, gelegen in de Costa Blanca Zuid en in de buurt van het Vistabella golfresort. Bovendien bevinden ze zich op korte afstand van Los Montesinos, San Miguel de Salinas en slechts 10 minuten rijden van Torrevieja.

U vindt alle voorzieningen op slechts 5 minuten loopafstand, waaronder een supermarkt, winkels, golfclub, restaurants en een apotheek. De locatie is uitstekend bereikbaar via de AP7 en biedt goede verbindingen naar de stranden en de zee.

Dit is een rustige plek om te wonen, omgeven door de natuur, en op slechts 15 minuten rijden van de zandstranden van Orihuela Costa en Torrevieja. Bovendien zijn er diverse topgolfresorts in de buurt, zoals Villamartin Golf, Las Ramblas Golf, Campoamor Golf, Las Colinas Golf, La Marquesa Golf en natuurlijk Vistabella Golf.

Eigenschappen

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken
  • Nieuwbouw
  • Tuin