Alondra Villa’s

Las Colinas Golf & Country Club, Avenida de las Colinas, Dehesa De Campoamor, Alicante, Spanje

Omschrijving

De Lima community is een nieuw gedeelte dat zich bevindt op slechts een korte loopafstand van het clubhuis en de faciliteiten van Las Colinas. De Lima villa’s met 3 of 4 slaapkamers, gelegen op het zuiden of westen, bieden een prachtig uitzicht op het bos en de golfbaan.

Alle villa’s in de Lima gemeenschap bevinden zich op een uitstekende locatie binnen het bekroonde resort hier op Las Colinas Golf Resort. Er zijn verschillende modellen van de Lima Villas beschikbaar, waaronder gelijkvloerse villa’s, villa’s met twee verdiepingen en villa’s met kelder opties.

Op de begane grond vind je een open keuken, een woon- en eetkamer met deuren die uitkomen op ruime tuinen en een zwembad. Binnen is er een prachtige master bedroom suite met een eigen kleedkamer, badkamer en een privéterras. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, beide met inbouwkasten, een moderne badkamer en een extra gastentoilet.

Deze villa’s zijn gelegen op ruime percelen van 500 tot meer dan 1.500 m², wat u tal van mogelijkheden biedt, inclusief een groot terras en een indrukwekkend vierzijdig overloopzwembad. De tuinen zijn prachtig aangelegd met volgroeide beplanting en bomen voor uw privacy.

Op de kelderverdieping vind je een patio en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten in een ruime garage, die diverse gebruiksmogelijkheden biedt.

Een fantastisch solarium op de eerste verdieping biedt een adembenemend uitzicht op de schitterende golfbaan.

Las Colinas Golf & Country Club is een exclusief woongemeenschap met een lage woondichtheid, gelegen rond een bekroonde 18-holes golfbaan. Het resort van Las Colinas ligt in een bevoorrechte vallei, omringd door heuvels en een natuurreservaat van beschermd land en bos.

Las Colinas Golf & Country Club onderscheidt zich door zijn privacy, natuurlijke schoonheid, buitengewoon klimaat, uitstekende bereikbaarheid over de weg, per trein en door de lucht, en het behoud van de natuurlijke omgeving. De woningen, voorzieningen, infrastructuur en de golfbaan zelf passen perfect in het landschap.

Eigenschappen

  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken
  • Privéparking
  • Tuin
  • Zwembad