Maestras Villa’s

Calle Sorolla, Ciudad Quesada, Spanje

Omschrijving

Villas Maestras in Ciudad Quesada is een project van unieke op maat gemaakte villa’s op percelen van 530 m2 met het nieuwste op het gebied van design en kwaliteit.

Er zijn 3 modellen van villa’s waar klanten uit kunnen kiezen wanneer ze besluiten om een op maat gemaakte handtekeningvilla te kopen. Deze drie modellen villa’s kunnen tot in het kleinste detail worden gepersonaliseerd en zijn verkrijgbaar in twee maten, 150m2 en 160m2.

Deze villa’s beschikken over 3 slaapkamers en 2-3 badkamers, verdeeld over één of twee verdiepingen, met een optionele onderbouw en een privézwembad. Er zijn tal van opties voor de configuratie van het pand.

Alle voorzieningen liggen op korte loopafstand: supermarkten, apotheken, medische diensten, restaurants, bars, evenals tal van recreatiegebieden van extreme schoonheid, zoals de zoutmeren van La Mata.

Op slechts een klein eindje rijden ligt de stad Guardamar, met enkele van de beste stranden van de Costa Blanca. Warm kristalhelder water baadt de witte zandstranden van deze badplaats.

Eigenschappen

  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken
  • Nieuwbouw
  • Zwembad