Residencial Venecia Benihill

Benijófar, Spanje

Omschrijving

Residencial Venecia is gelegen aan de ingang van de stad Benijófar, in een van de mooiste en rustige gebieden van de stad, zeer dicht bij het centrum van de stad en alle diensten aangeboden door de gemeente. De uitstekende locatie maakt de residentiële een perfecte keuze voor die klanten die die waarde hechten aan de geografische ligging van hun woning in een rustige omgeving, zonder dat dit ten koste gaat van de faciliteiten en comfort van het leven in het hart van de stad.

Benijófar is een uitzonderlijk gebied van de Costa Blanca voorzien van alle voorzieningen: op 20 minuten afstand van de luchthaven van Alicante, zeer dicht bij de stranden van Guardamar en golfbanen.

De residentiële bestaat uit 10 moderne stijl Villa’s in prive percelen met terras, parkeerplaats en privé zwembad. Ze bestaan uit een woonkamer, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele hoogte met een prachtig uitzicht. Alle villa’s hebben optionele solarium en sommige van hen kelder. Zorgvuldig ontworpen met materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten.

 

Eigenschappen

  • Nieuwbouw
  • Privéparking
  • Zwembad