Villa’s Saito

San Fulgencio, Spanje

Omschrijving

Villas Saito betreft een nieuw project bestaande uit gelijkvloerse villa’s, verdeeld over verschillende fases, in de prachtige stad San Fulgencio.

De villa’s zelf zijn ruime woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Eén van de badkamers bevindt zich en suite bij de grote slaapkamer, en alle kamers beschikken over inbouwkasten. De woon/eetkamer is voorzien van een stijlvolle open keuken met ontbijtbar, waarbij het plafond verhoogd is om deze ruimte een gevoel van openheid en licht te geven.

Een bijzonder kenmerk van deze huizen is dat ze volledig gelijkvloers zijn, waardoor ze harmonieus opgaan in de omgeving. Een andere prachtige eigenschap van Villas Saito is het grote dakterras, bekroond met een spectaculaire houten pergola. Dit dakterras vormt een uitstekende plek om te genieten van lange zomeravonden, en biedt zelfs de mogelijkheid om een bubbelbad te installeren voor meer intieme momenten.

Villas Saito is strategisch gelegen net buiten de drukke straten van de stad, waardoor dagelijkse boodschappen gemakkelijk bereikbaar zijn zonder naar het centrum te hoeven lopen. Voor langere reizen, zoals naar de luchthaven, is de snelweg A7 op slechts 8 minuten rijden met de auto te bereiken. Deze weg leidt je in minder dan 30 minuten naar de luchthaven van Alicante.

San Fulgencio is goed gevestigd en kent beperkte nieuwbouw, waardoor je zeker weet dat je op een bijzondere locatie verblijft. De stad ligt op minder dan 9 km afstand van de badplaats Guardamar, met zijn uitgestrekte witte zandstranden en sfeervolle haven vol bars, winkels en restaurants langs de kust. Hoewel San Fulgencio een kleine stad is, beschikt het ook over diverse vormen van vermaak en voorzieningen, en een rijk cultureel erfgoed dat je kunt verkennen in het archeologisch museum en een gloednieuw theatergebouw.

Eigenschappen

  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken
  • Mogelijkheid tot zwembad
  • Nieuwbouw