Qala villa’s aan La Serena Golf

Av. Juan Pablo II, 30710 Los Alcázares, Murcia, Spanje

Omschrijving

Deze recent uitgebrachte halfvrijstaande villa’s zijn ontworpen met drie slaapkamers en twee badkamers.

Elke woning omvat op de begane grond een open woon- en eetkamer, een keuken, een gastentoilet en een hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en directe toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een familiebadkamer met toegang tot een terras van 43 m², perfect om te zonnebaden en ’s avonds te ontspannen.

Deze halfvrijstaande villa’s bieden ook een eigen parkeerplaats en de mogelijkheid van een privézwembad, terwijl sommige huizen zelfs een dakterras hebben.

Het resort beschikt over een clubhuis en hotelvoorzieningen. Bovendien bevindt het zich op een gunstige locatie, dicht bij het centrale plein van Los Alcazares, waar u diverse internationale restaurants en bars kunt vinden, evenals alle benodigde voorzieningen.

Deze prachtige woningen zijn gelegen op een verhoogde positie in La Serena Golf in Los Alcazares, met een ideale ligging op slechts 1 km van het strand van de Mar Menor (Costa Cálida) en in de nabijheid van de steden Cartagena en Murcia. De nieuwe internationale luchthaven van Murcia ligt op slechts 30 minuten afstand.

Opties:
– Dakterras 47m²: 19.900 euro
– Zwembad 6×3: 16.900 euro
– Zwembad 7×3: 19.900 euro

Eigenschappen

  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken
  • Nieuwbouw
  • Privéparking
  • Tuin
  • Zwembad

Plannen

Plannen met solarium

Plannen zonder solarium