Villa’s Alejandra XII

Los Alcázares, Spanje

Omschrijving

Schitterende, recent gebouwde vrijstaande en halfvrijstaande villa’s op één niveau met solarium, privézwembad en parkeergelegenheid. Alejandra XII is ontworpen met optimale benutting van de ruimte en beschikt over 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers.

Deze woningen bestaan uit drie tweepersoonsslaapkamers, allemaal voorzien van inbouwkasten, twee badkamers waarvan één en-suite bij de hoofdslaapkamer, een gastentoilet, een volledig uitgeruste moderne keuken met ontbijtbar, en een open woon-/eetkamer die uitkomt op de ruime betegelde tuin en het privézwembad.

La Serena Golf is gelegen in de gemeente Los Alcázares en strekt zich uit over een gebied van 60 hectare aan de oevers van de Mar Menor, een natuurlijke omgeving die bekendstaat om het beste klimaat van Europa. Het biedt 7 kilometer kustlijn van Los Narejos tot Punta Brava en de economische activiteit is voornamelijk gericht op de dienstensector, met toerisme als belangrijke pijler. Dit stadje wordt al generaties lang beschouwd als een paradijs voor rustzoekers en liefhebbers van stranden en watersportactiviteiten. Momenteel is Los Alcázares een van de meest populaire toeristische bestemmingen in de regio Murcia.

Eigenschappen

  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken
  • Tuin
  • Zwembad