Tindra Homes El Lago

Santa Rosalía Lake and Life Resort, Santa Rosalía, Spanje

Omschrijving

Ontwerp: Elk appartement heeft een geavanceerd ontwerp van het gerenommeerde bureau Zorg Arquitectos.

Afwerking: Hoogwaardige materialen van toonaangevende merken zorgen voor een luxe ervaring.

Uitzicht: De appartementen bieden een panoramisch uitzicht op het zwembad, de gemeenschappelijke ruimtes en, afhankelijk van de verdieping, het platteland en het prachtige meer van Santa Rosalía.

Groeiende vraag: De exclusieve locatie garandeert een grote vraag en een aantrekkelijk investeringspotentieel.

 

Dit project omvat 42 exclusieve appartementen met 2 of 3 slaapkamers, gelegen in Santa Rosalia Lake & Resort.

Ieder appartement is ontworpen door de gerenommeerde architecten van Zorg Arquitectos. De appartementen zijn verdeeld over de begane grond met een tuin, de eerste en tweede verdieping met een terras, en de derde verdieping met een ruim privéterras. Er bevinden zich twee woningen op elke verdieping, en er is een lift die u naar elk niveau brengt.

Vanuit de appartementen kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op het zwembad, de gemeenschappelijke ruimtes en, afhankelijk van de verdieping, het prachtige platteland en het betoverende Santa Rosalía-meer.

De exclusieve gemeenschappelijke ruimte in het centrum van het complex is prachtig aangelegd en beschikt over een eigentijds zwembad, een sociale club en groene zones. Alle woningen zijn voorzien van een ondergrondse parkeergarage en een opslagruimte.

Dit project biedt een uniek concept van luxe wonen rondom een schitterend kristalblauw meer in de regio Murcia. Santa Rosalia Lake and Lifestyle Resort is een bijzonder concept in het prachtige Spaanse Costa Cálida-gebied en ligt op slechts 10 minuten afstand van de stranden van Mar Menor.

Het biedt nieuwe, hoogwaardige designwoningen te midden van de fantastische faciliteiten die het resort te bieden heeft, met het betoverende kristallen meer als middelpunt en pronkstuk.

Dit resort, dat zich uitstrekt over een oppervlakte van 700.000 vierkante meter, bestaat voornamelijk uit weelderig groen en een indrukwekkend turkooisblauw meer omringd door witte zandstranden en een luxe beach clubhuis. Er zijn tal van golfmogelijkheden in deze oase van luxueuze levensstijl, en het resort wordt omgeven door golfbanen en ligt dicht bij allerlei voorzieningen, sport- en recreatiemogelijkheden.

Santa Rosalia is een unieke plek om te ontspannen en te genieten van uw woning in Spanje en alles wat deze locatie te bieden heeft.

Eigenschappen

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken
  • Nieuwbouw
  • Tuin