Kopen aan de Costa Blanca

Met Immo Linea Spanje natuurlijk!

Zoekt u een villa met of zonder zwembad te koop aan de Costa Blanca in Spanje? Ontdek ons uitgebreid en up-to-date aanbod van villa’s, huizen en appartementen in verschillende prijsklassen.

DE COSTA BLANCA: “HET FLORIDA VAN EUROPA”.
En da’s niet gelogen.

De Costa Blanca is gelegen aan de zuidoost kust van Spanje en maakt deel uit van de Comunidad Valencia. Het strekt zich uit tussen Vinaros (in het noorden) tot Torrevieja (in het zuiden) over een lengte van zo’n 251 km.

Het klimaat van de Costa Blanca is één van de meest aangename en gezonde van Europa.

Een klein paradijs omgeven door bergen die zorgen voor een mild klimaat met een gemiddelde temperatuur van 22,5 graden en zelden tot geen regendagen

Witte zandstranden, lage duinen, afgewisseld met rotspartijen en steile kusten. Door het uitstekende klimaat varen mensen met reuma, ischias en astma wel in deze omgeving.

Ook de sport- en natuur liefhebbers vinden hun weg langs de verschillende wandel- en fietspaden en doorheen de regionale natuurparken.

De Costa Blanca is immers een geliefde plek voor de vele trekvogels. Voor de kleinsten onder ons zijn er verschillende pret- en water parken, een zoo, karting, water- en strand sporten, …