Een villa of appartement in Spanje is nu meer dan ooit binnen bereik. Je kan kiezen om met de wagen richting zon te trekken, maar met het vliegtuig sta je er op een paar uurtjes. Vliegen is bovendien vaak stukken goedkoper dan met de wagen naar Spanje te rijden.

Als je op zoek bent naar een goedkope vlucht naar Spanje, dan zijn Alicante en Murcia twee bestemmingen die je zeker in overweging moet nemen. Beide steden bieden veel zon, stranden, cultuur en geschiedenis, en zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit België en Nederland. In dit blogbericht zullen we je laten zien hoe je goedkope vluchten vanuit België en Nederland naar Alicante en Murcia kunt vinden en combineren met het huren van een auto in Spanje.

Vliegtickets Alicante en Murcia

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden vanuit België en Nederland naar Alicante en Murcia, waaronder Tuifly.be. Door flexibel te zijn met je reisdata en op tijd te boeken, kun je vaak goedkope vluchten vinden.

Om goedkope vluchten te vinden, is het aan te raden om gebruik te maken van vergelijkingswebsites zoals Cheaptickets.be – goedkope vliegtickets. Hier kun je eenvoudig de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken en de goedkoopste vluchten vinden. Het is ook een goed idee om de nieuwsbrieven van de luchtvaartmaatschappijen te volgen en hun aanbiedingen in de gaten te houden.

Huur een auto in Spanje

Eenmaal aangekomen in Alicante of Murcia, is het huren van een auto een goede optie om de omgeving te verkennen en van de vrijheid te genieten. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthavens van Alicante en Murcia, waaronder Hertz, Europcar, Avis en Sixt.

Om goedkope autoverhuur te vinden, is het aan te raden om gebruik te maken van vergelijkingswebsites zoals Rentalcars of Auto Europe. Hier kun je eenvoudig de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken en de goedkoopste optie vinden.

Bezienswaardigheden in Alicante en Murcia

Alicante en Murcia hebben allebei veel te bieden aan toeristen. Alicante is een prachtige stad met een pittoreske oude stad, prachtige stranden en een imposante kasteelheuvel. Murcia is een culturele stad met een mooie kathedraal, prachtige tuinen en parken en een rijke geschiedenis.

Als je een auto huurt, kun je ook de omliggende dorpen en steden verkennen, zoals het charmante dorpje Guadalest, de historische stad Elche en de kustplaatsen Benidorm en Torrevieja.