La Llana Beach & City

San Pedro del Pinatar, Spanje

Omschrijving

La Llana Beach & City is een kleinschalig project met slechts 12 volledig uitgeruste moderne woningen gelegen in het centrum van Lo Pagan / San Pedro del Pinatar.

Alle appartementen hebben drie slaapkamers en twee badkamers en hebben een open woonkamer tegenover de keuken.

De slaapkamer het dichtst bij de ingang heeft de mogelijkheid om te worden gebruikt als slaapkamer of kantoor, en de muur tussen de woonkamer en de slaapkamer is verplaatsbaar, zodat u kunt kiezen hoe u deze ruimte wilt gebruiken.

De appartementen op de begane grond hebben grote patio’s en een eigen parkeerplaats op het perceel en de maisonnettes op de bovenste verdieping hebben een eigen balkon en dakterras, evenals parkeergelegenheid binnen het complex.

De appartementen op de bovenste verdieping beschikken over een complete buitenkeuken, een elektrische barbecue, een douche met warm water en een ontworpen metalen pergola die u het hele jaar door meer bruikbare ruimte biedt en u schaduw geeft in die hete zomermaanden.

De gemeenschappelijke ruimte met kunstgras omvat een verwarmd zwembad voor die koelere maanden, strandgedeelte, jacuzzi, waterval en tegenstroom zwemmechanisme.

La Llana Beach & City ligt in een stedelijke omgeving vol voorzieningen die u te voet kunt bereiken, zodat u geen auto nodig heeft om bij voorzieningen te komen zoals winkels, banken, cafés, apotheken, enz. Het strand ligt op slechts een kilometer van het resort.

Eigenschappen

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Ingerichte badkamers
  • Ingerichte keuken